28/5/09

World Wide Warça

Des de petit que m'ha agradat veure al Barça a les grans finals. Recordo com durant la setmana anterior al partit tothom està pendent del que passarà.

Si sents un programa de ràdio que tracta sobre meditació, cuina, política o les roques metamòrfiques altrament conegudes com a Cornuvialita Gutièrrez Televeo, sempre, o gairebé sempre hi ha un comentari al respecte:

-Gràcies per explicar-nos la reproducció del mol•lusc comú a Groenlandia Professor William Hussoini.
-No hi ha de que.
-Veurà EL PARTIT?
-Hi tant, serà un gran dia per a tots nosaltres.
-Així ho esperem. Bona nit a tothom i els esperem a la propera edició de "Mulusculus", on tractarem la dansa ritual d'aparellarament del mol•lúsc tigre de Venezuela.

En canvi a Buenos Aires... si, hi ha una certa falera per Messi però... la gent fa vida normal!! Juga el Barça una final de Champions i la gent fa vida normal!!!

Veure per creure.

Sort que encara hi ha gent centrada i que sap el que es fa i va a veure el partit a la Penya Blaugrana Nicolau Casaus de Buenos Aires.



el Minut Menut número 33. El 70 del partit.

Acaba el partit, el barça es campió... i no hi ha cotxes fent sonar els clàxons pel carrer!!! I ningú tira coets!!!

Aquest matí el món continua girant com sempre. Serà que el Barça no es el centre de l'univers?... ho investigaré.

3 comentaris:

  1. Gran explosio de sentiments! Ohhh! Com has sabut transmetre l'alegria del moment! Aci, potser ens vam passar una miqueta... http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3590322

    ResponElimina
  2. Terratrèmol Barça.
    Germà Aleix, escampa pel món el missatge "El Barça és més que un club". Milions d'argentins haurien pogut ser la mar de feliços si haguessin sabut que el Barça pot fer-los sentir tant amunt.

    ResponElimina
  3. Aleix, si et serveix de consol, aquí a Austria, a Viena exactament, també se'lss hi enfot el BARCA. Aquí en diuen BARCA, aixó Ç no saben que és? Potser un error que tenen sempre els espanyols al escriure BARCA?

    Ni pitades, ni coets, ni felicitacions l'endemà a la feina.

    ResponElimina