9/5/09

Che, por fin xegámos!

Finalment ha arribat el dia! Després de mesos de preparatius, de córrer amunt i avall per aconseguir un munt de documentació, de planificar què encabir en 50 litres d’una motxila que ens farà de casa durant uns quants mesos, i d’acomiadar-nos de tots vosaltres, per fi hem arribat a Buenos Aires, cansats, emocionats i feliços!

El viatge va ser perfecte, tan perfecte que fins i tot es va fer realitat el somni de l’Aleix: escoltar la semifinal de la Champions del Barça contra el Chelsea! Després d’aterrar a Roma, vam veure que el vol cap a Buenos Aires sortia amb dues hores de retard, i els ulls de l’Aleix van espurnejar d’emoció. - Ens connectem a Internet i seguim el partit per Catalunya Ràdio?- Dit i fet! I allà, davant la porta d’embarcament d’un vol cap a Tel Aviv, rodejats de jueus, segons l’Aleix integristes, vam seguir el partit amb tot el patiment reconcentrat al cul de la cadira de l’aeroport. Quin patir tu! Fins a l’últim minut! Fins que Don Andrés va etzibar l’estocada final que ens va enviar directes a la final de Roma!

Goooool! L’Aleix alça el cap, no reacciona, què passa? Em mira, torna a girar el cap. 3 segons van ser els que va necessitar per processar el gol de l’Iniesta. Amb cara d’incredulitat, enmig de tota aquella gent que es mantenia en silenci, fins i tot n'hi havia alguns que dormien estirats als bancs, l’Aleix va obrir la seva boca per deixar anar un crit sec i emocionat. Goooolll! Dos carabinieris armats amb metralletes van rastrejar l’origen d’aquell crit, i quan van veure la cara de felicitat de l’Aleix van girar cua i van continuar fent el que feien, és a dir, res! Falsa alarma!

Feliços i contents, vam embarcar cap a Buenos Aires. 12 hores de viatge, d’incomoditat, de carregar motxiles que van trobar la seva recompensa quan vam arribar a casa de la nostra anfitriona, la Reina, una dona argentina encantadora que ens va convidar a dormir i descansar mentre ens preparava, tal i com setmanes abans ens havia promès, un suculent i deliciós xurrasco, Mmmmm! Que bona és la carn argentina! I que amable que és la seva gent!

Buenos Aires 08.05.09

2 comentaris:

  1. m'alegro que estigueu tan feliços com anissos!!!

    Visca el barça, i visca vosaltres (bueno i visca jo també..)
    MUAAA

    Marina

    ResponElimina