21/10/10

Sucre?

- No gràcies. M'agrada el café ben amarg.
+ Però has "d'endulsar" la teva vida!
- Doncs mel d'abella de la Granja San Francisco.
+ Si això es tot quimica! Sabies que a Holanda les abelles estàn en perill d'extinció?
- Qui t'ho ha dit això?
+ Un tipet a Cuzco.
- Perú?
+ Si.
- Però si encara no hi hem arribat alla!
+ Ops... per on anavem?

Sucre es la capital "virtual" de Bolivia, i una ciutat molt maca, on en un mateix carrer hi pots trobar 750 perruquers i en un altre 234 advocats.

Ens hi vam estar uns quants dies fent unes entrevistetes a Mis Bolivia 2009 i a unes nenes treballadores del carrer (aquesta serà l'última entrevista de Hemisferio XX) i també perque esperavem el festival de la virgen de Guadalupe.

Dies abans ja et trobaves pel carrer això:



I clar, ens hi vam voler quedar una mica. També hi va influïr l'infern del viatge des de Paraguay fins a Sucre. 27 hores de batidora! Al final les nostres cel·lules no sabien si eren eucariotes o procariotes. Aixi que ens vam dedicar a gaudir de la ciutat, descansar i també avançar feina.

Fins que va arribar el dia del Festival. ESPECTACULAR!

El divendres "només" sortien els petits. Total, "només" 50 grups de unes 200 o 300 persones cadascún ballant des de les 12 del matí que era quan sortia el primer grup fins la 1 o les dues de la matinada, que es quan l'últim grup arribava al final del trajecte de 5 kilòmetres per tota la ciutat.

I el dissabte els grans. Mes gran encara, grups enoooooormes. Tots ballant i ballant i ballant i ballant i ballant i ballant i ballant i ballant i ballant encara mes.

Aqui unes foticos.


Les voreres dels carrers les divideixen cada mig metre. I pots comprar la teva "parcel·la" per a veure el festival.... hi ha revenda! 200 bolivianos (22 euros) mig metre de vorera. Tenint en compte que estem a Bolivia, es un pastón!



I de Sucre... cap a Potosi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada