25/10/10

La Paz i el cami de la mort


I ja a La Paz, a part de patir una salmonelosis i pasar-nos uns quants dies al llitet fent bondat, vam fer una altra guirada.

Baixar en bicicleta per el Cami de la Mort, un camí que ERA (i a vegades encara es) de la mort, ja que abans era l'únic pas per anar a Coroico des de La Paz, i clar, si en alguns llocs només fa 3 metres d'amplada i es creuen un camió i un autobús.... i a mes el camioneru te una mica de son, i potser plou i hi sumes que hi ha penyasegats de mes de 500 metres d'alçada... vaja, que no es un lloc on aniria a fer l'exàmen per a treure'm el carnet de conduïr.


D'altra banda, si vas en bicicleta (força mes estreta que un camió), si contes en que gairebé no hi passa ningú excepte uns altres 60 o 70 ciclistes guiris com tu amb bicicleta, i que els frens de les bicicletes estan allà per alguna cosa, no hi ha perill. A no se que et vulguis fer el guais i et passis de frenada en una corba i llavors facis una mena de bici-ponting i moris desnucat i destrossat, amb les extremitats repartides en una àrea de 50 metres cuadrats.... a mes d'un guiri l'hi ha passat això.


Però nosaltres... xino, xano, que el paissatge es mooooolt bonic i volem tornar a casa a menjar torrons i veure com el Barça guanya una altra copa d'Europa.

I de La Paz? Doncs una ciutat molt gran, rodejada de muntanes molt grans i amb un mercat i un museu de la Coca d'alló mes interessants. Sabieu que la Coca alimenta més que un plat d'escudella i de favada junts?

No?

Doncs apa, una cosa més que sabeu abans d'anar a dormir.

Bona niiiiiiit.

I tapa't.

7 comentaris:

  1. Que listos, la gracia es subirlo.

    Biciclista.

    ResponElimina
  2. El penyasegat? amb bici? estas boig? tu saps el que costa fer escalada amb una bici a l'esquena?

    aleix

    ResponElimina
  3. los catalanes sois la ostia, ¿para que segais las peñas?, joder!. Y eso de la coca mira que sois obvios, todo el mundo sabe q la coca engorda, si no pesaros despues de San Juan y vereis, bacons! que sois unos beicons! Mults Petons i que la Pau sigui amb vosaltres. evenusalom alhem eveneu shalom alehem lalili looo liiiil lilil·lo .. la pau lapau laPaudelsenyooooor. Per ciert, de qui es La Pau?

    ResponElimina
  4. bicicleta?? algú ha dit bicicleta???torno a recordar l'anima bondadosa de l'Aleix quan em va canviar la bici..Per cert, a mi, d'aquí 3 dies també em tocarà bici, però per ciutat!!

    AUUUUUU!!!

    Marina F.

    ResponElimina
  5. Estic desconcertat. Estoy desconcertado.
    Qui ets? Quien eres?
    Segar la peña? Que vol dir segar la peña? Que quiere decir segar la peña? De donde es esa expresion? luz, dame luz a mi oscuro desconocimiento.
    Y por cierto "la coca de llardons" no engorda. Si acaso llena de alegria, y la alegria pesa. Uno se siente mas lleno, mas realizado. Y ya se sabe que todo lo acabada tiene mas materia, y la materia pesa, menos la materia oscura, que aún no saben que es, pero si es materia pesarà, no?
    lo dicho, desconcertado.

    aleix

    ResponElimina
  6. Aleix, es muy fuerte que aun no te hallan explicado esto; la bicicleta es para sentarse sobre su sillín y a través de unos pedales transmites la fuerza mediante unos engranajes a las ruedas.
    NO SE PONE EN lA ESPALDA!

    Bicivolador

    ResponElimina
  7. Andaaaaaaaaaaa,no me metas trolas.. como va a ser para eso!!

    Aleix

    ResponElimina